Sisustusneuvonta 2 h

Sisustusneuvonta 2 h
Sisustusneuvonta 2 h

Haluaisitko uusia kotisi sisustusta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Ideoita olisi mielessä, mutta kokonaisuutta on vaikea hahmottaa?

90,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa

Kokeile sisustusneuvontaa! Kahden tunnin sisustusneuvonnassa suunnittelija tulee paikalle sisustettavaan kohteeseen ja voimme yhdessä käydä läpi tarvittavia asioita. Voit kysyä vinkkejä, mielipiteitä tai pyytää apua esim. kalusteiden ja muiden materiaalien hankintaan liittyvissä päätöksissä. Neuvonnan tarkoituksena olisi löytää ratkaisuja sisustuksen uudistamiseen samalla ajatellen yhtenäistä kokonaisuutta. 


Valitse maksutavaksi Luonnostaan-lasku ja toimitustavaksi Palvelu. Saat laskun sisustusneuvonnan yhteydessä. Huom! Matkakulut (0,43€/km) lisätään laskulle. Voit myös halutessasi maksaa palvelun heti tilauksen yhteydessä, jolloin ainoastaan matkakulut laskutetaan erikseen.


Jätä yhteystietosi, jotta voimme sopia tarkan ajan neuvonnalle puhelimitse tai sähköpostilla. Voit ilmoittaa tilausta tehdessä (kohdassa lisätieto tilaukseen) toiveita sisustusneuvonnan ajankohdalle.

 

PALVELU SAATAVILLA TURUN SEUDULLA.

Arvostelut 0 arvostelua