TOIMITUSEHDOT


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

 

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on käytössä Verifonen tarjoama Finqu Pay -palvelu. Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Verifone hoitaa kaiken maksunvälityksen (Point Transaction Systems Oy).

Pankkien maksupainikkeet: Kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet ovat käytössäsi. Maksamiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

Collectorin tarjoama lasku tai osamaksu: Sinulla on myös mahdollisuus maksaa laskulla tai osamaksulla. Collector Credit AB hoitaa laskutuksen. Valitsemalla tämän maksutavan saat maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti, joten voit siis saada maksuaikaa jopa 60 päivää. Laskun saatuasi voit valita maksatko laskun kerralla vai osissa. Laskutusmaksu on 2,95 €. Collectorilla maksaminen on turvallista ja helppoa.

Mashin lasku tai osamaksu: Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku, jonka voit saatuasi muuttaa vaivattomasti osamaksuksi. Saat laskulle 14 päivää korotonta maksuaikaa.


TILAUSVAHVISTUS

Saat tekemästäsi maksusta sekä tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Huolehdithan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

 

TOIMITUSTAVAT

Verkkokaupassa myytävät tuotteet toimitetaan Suomeen. Ostoskori laskee automaattisesti postikulut. 

Yli 50 € tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

2,00 € kirjelähetys: Pienet lähetykset (mitat enintään 250 x 353 x30 mm), kuten kortit ja lasinaluset, toimitetaan kirjelähetyksenä.

5,90€ SmartPost-paketti: Tilaukset, jotka eivät kokonsa puolesta mahdu kirjelähetykseen, toimitetaan SmartPost-pakettina.

SmartPost-paketti toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat matkapuhelimeesi tekstiviestin, kun paketti on valmis noudettavaksi. Viestissä olevalla koodilla saat lähetyksen pakettiautomaatin lokerosta. Mikäli paikkakunnallasi ei ole pakettiautomaattia, saapuu paketti noudettavaksi lähimpään Postin toimipisteeseen. 

7,90 € Matkahuollon Lähellä-paketti: Voit valita toimitustavaksi Matkahuollon paketin, joka toimitetaan lähimpään toimipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Nouto: Mikäli asut esimerkiksi Turun tai Naantalin seudulla ja haluat välttyä toimituskuluilta, voit valita toimitustavaksi noudon. Maksat siis vain tilaamasi tuotteet verkkokaupassa. Noudosta on kuitenkin sovittava erikseen kaupan kanssa. 

Laita sähköpostia Anulle osoitteeseen: anu@luonnostaan.fi

 

TOIMITUSAIKA

Valmiina olevat tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Tilattavissa olevien tuotteiden saatavilla oleva määrä näkyy tuotetietojen yhteydessä. Jos varastosaldo jostain syystä näyttää väärää tietoa ja tuote onkin loppunut, saat tiedon sähköpostiisi. Halutessasi voit tilata tuotteita suuremman määrän kuin varastosaldo näyttää. Tällöin tilaus pitäisi kuitenkin tehdä sähköpostilla osoitteeseen anu@luonnostaan.fi, jotta voin arvioida milloin tuotteet olisivat valmiina. 

Valikoimassa on myös tilaustuotteita, joiden toimitusajan löydät tuotetietojen yhteydestä.

 

PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on aina tehtävä erillinen ilmoitus sähköpostilla. Tilaaja on vastuussa palautuksesta aiheutuvista kuluista, ellei toisin ole sovittu kauppiaan kanssa. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Luonnostaan by Anu K haluaa varmistaa, että tilaamasi tuotteet ovat täysin kunnossa. Mikäli tuotteisiin on tullut esimerkiksi toimituksesta aiheutuneita vikoja, tulisi Postin vahinkoilmoitus tehdä mahdollisimman pian. Ilmoitathan myös sähköpostilla mahdollisista vioista, jotta voimme sopia uuden tuotteen toimituksesta. 

Mikäli toimitusehtoihin liittyen tulee mitä tahansa kysymyksiä,voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: anu@luonnostaan.fiTIETOSUOJA


REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ:

Luonnostaan by Anu K 2452670-1

Anu Kostamo

Hellemäentie 1-3 as 9, 21160 Naantali

0405642361

anu@luonnostaan.fi


MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN?

Henkilötietojasi säilytetään yrityksen asiakasrekisterissä. Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupan kautta sinulta kysytään yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Tilaustietoihin tallennetaan myös tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


HENKILÖTIETOJA KÄYTETÄÄN

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin (ei käytetä suoramarkkinointiin)


HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi.

Lisäksi jotain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


TIETOJEN LUOVUTUS KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Luovutamme henkilötietoja logistiikan ja maksupalveluiden yhteistyökumppaneille verkkokaupan toiminnan mahdollistamiseksi.


ASIAKKAAN OIKEUDET

Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää tietojasi tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi.Sivustolla on käytössä Google Analytics, jonka avulla kerätään tilastollisia tietoja verkkosivun kävijöistä. Googlen tietosuojakäytännöstä voi lukea osoitteessa: https://policies.google.com/privacy

Verkkokauppa-alustan ylläpitäjän Finqu Oy:n tietosuojaseloste on luettavissa täältä: https://tuki.finqu.com/fi/quides/verkkokaupan-hallinta/asiakastietojen-hallinta/finqu-oy-n-tietosuojaseloste