Mitä, miten ja miksi?


Luonnostaan by Anu K sai alkunsa tämän intohimoisen sisustajan ja innokkaan askartelijan ajatuksesta suunnitella sisustustuotteita sekä lahjatavaroita. Yritys on toiminut vuodesta 2012 lähtien. Aikaisemmin toimialaan kuului pelkästään sisustussuunnittelua. Vahvan inspiraation iskiessä tuotteiden suunnittelu ja valmistus tulivat mukaan kuvioihin. 

 

Inspiraatio näihin käsintehtyihin tuotteisiin on lähtöisin luonnosta ja niistä arvoista, jotka ovat rakentuneet kasvaessani Lapin kauniissa maisemissa. Upea ympäristö, puhtaus ja hiljaisuus vaativat pysähtymään ja nauttimaan hetkistä. Nämä hetket ovat yksinkertaisimmillaan elämän pieniä iloja, jotka antavat tilaa ajatuksille ja ovat inspiraation alku.

 

Tuotteissa yhdistellään luonnonläheisiä sävyjä ja vaihtelevia pintoja, jotka luovat aavistuksen hillittyä rosoisuutta kokonaisuuteen. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan. Yksityiskohdat ovat käsin tehtyjä ja valmistuksessa on osittain käytetty kierrätettäviä uusiokäytössä olevia materiaaleja. Siispä jokaisella yksittäisellä tuotteella on oma uniikki ulkonäkönsä.

 

Luonnostaan 

by Anu K

 

Sisustussuunnittelija (2007-->)

Visualisti (2003 -->)